Yahoo España Búsqueda web

  1. 38 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 20/5/2022 · Gigi Becali vrea 3 milioane de euro pentru Florin Tănase. Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat în mai multe rânduri că Florin Tănase va pleca doar pentru suma de 3 milioane de euro de la echipa sa. ”Tănase are o clauză de 3 milioane.Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând.

  2. 26/5/2022 · Florin Tănase (27 de ani) nu și-a prelungit contractul cu firma de impresariat a fraților Becali și a semnat cu unul dintre cei mai căutați agenți din lume, Federico Pastorello, cel care îl reprezintă și pe Romelu Lukaku. Liga 1 Florin Tănase / Foto: Profimedia .

  3. 2/6/2022 · Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB și golgeterul recent încheiatului sezon din Liga 1, a oferit un interveniu-eveniment în Gazeta Sporturilor de astăzi. Printre subiectele abordate se numără relația cu Gigi Becali, echipa națională, schimbările pe care le-ar face în fotbalul românesc sau o incursiune în lumea starurilor de afară.

  4. 2/6/2022 · Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB și golgeterul recent încheiatului sezon din Liga 1, a oferit un interviu-eveniment în Gazeta Sporturilor de astăzi (Interviul complet AICI). Printre subiectele abordate se numără relația cu Gigi Becali, echipa națională, schimbările pe care le-ar face în fotbalul românesc sau o incursiune în lumea starurilor de afară.

  5. 20/5/2022 · Florin Tănase, clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB până în vara anului 2025, iar Gigi Becali i-a oferit un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro, iar orice echipă dorește să îl transfere pe căpitanul formației roș-albastre trebuie să achite clauza de reziliere în valoare de 3 milioane de euro.

  6. 25/5/2022 · Florin Tănase (27 de ani), golgheterul Ligii 1 pentru a doua oară consecutiv, a semnat contractul care îi poate schimba cariera. Florin Tănase a avut un sezon excelent în tricoul vicecampioanei României și speră să prindă transferul carierei în pauza competițională din această vară.

  7. 6/6/2022 · Florin Tănase (27 de ani) este aproape să prindă transferul mult dorit în străinătate. Marcator a 44 de goluri în ultimele două ediții de Casa Pariurilor Liga 1, căpitanul lui FCSB are ofertă de la Ferencvaros, dar Gigi Becali ține cu dinții de golgheterul campionatului. Florin Tănase, ofertă de la Ferencvaros.